Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς που παρασκευάζει τροφές για σκύλους, σαν σπιτικές. Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή τροφών για σκύλους, η διαχείριση ασκείται από τους ιδιοκτήτες και αγαπάμε τα ζώα. Αυτό κάνουμε κάθε μέρα ανελλιπώς.

Ποιο Είναι το Κίνητρό μας;

Παρόλο που έχουμε αναπτυχθεί έντονα τα τελευταία χρόνια και πλέον διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε πολλές ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες, η BELLFOR δεν είναι ένας μεγάλος, απρόσωπος όμιλος. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με αγάπη για τον σκύλο. Φυσικά, πρέπει να κερδίσουμε και χρήματα. Όμως, κατά τη γνώμη μας, ένα πράγμα δεν πρέπει ποτέ να παραμεληθεί, και αυτό είναι η υγεία των ζώων. Με όλα μας τα προϊόντα, επιδιώκουμε να σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη σχετικά με την κατάλληλη διατροφή του σκύλου σας.

Η Ποιότητα είναι Σημαντική για την BELLFOR

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των τροφών μας. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε μόνο πρώτες ύλες που εμπίπτουν στην κατηγορία “τρόφιμα” (και όχι “τροφές”). Δεν συμπεριλαμβάνουμε απόβλητα σφαγής ή τεχνητά πρόσθετα. Προκειμένου να διασφαλίσουμε σταθερή ποιότητα πρώτων υλών, βασιζόμαστε στη συνεργασία με τοπικούς προμηθευτές. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζουμε ακριβώς από πού προέρχονται τα συστατικά για τα προϊόντα μας και πώς παράγονται.

Καινοτομίες της BELLFOR προς Όφελος του Σκύλου σας

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τη γκάμα μας σε συνεργασία με την αρμόδια ομάδα κτηνιάτρων και ειδικών σε θέματα διατροφής. Με την πρωτεΐνη εντόμων ως υποκατάστατο των συμβατικών πηγών πρωτεΐνης, από το 2016 χρησιμοποιούμε ένα ιδιαίτερα καινοτόμο συστατικό σε επιλεγμένες ξηρές τροφές καθώς και σε ορισμένα από τα συμπληρώματα διατροφής μας. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα για τον σκύλο σας. Η πρωτεΐνη εντόμων δεν είναι κατάλληλη μόνο λόγω της υψηλής βιολογικής της αξίας. Επιπλέον, οι προνύμφες της μύγας του μαύρου στρατιώτη, από τις οποίες παράγουμε την πρωτεΐνη του εντόμου μας, δεν αρρωσταίνουν. Αυτό καθιστά περιττή τη χρήση αντιβιοτικών στην αναπαραγωγή. Επίσης, δεν έχει ουσιαστικά καμία πιθανότητα αλλεργίας, καθιστώντας την ξηρή τροφή μας για σκύλους με πρωτεΐνη εντόμων την τέλεια εναλλακτική για διατροφικά ευαίσθητους σκύλους.

Η BELLFOR Συμβάλλει στην Προστασία του Περιβάλλοντος

Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι πρέπει να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για την προστασία του περιβάλλοντος. Ως παραγωγός τροφής για σκύλους, δεν αποτελούμε εξαίρεση. Συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος κυρίως με τρεις τρόπους: 1. Μέσω των τοπικών προμηθευτών (αντί για αρνί από τη Νέα Ζηλανδία ή χήνα από τον Καναδά) αποφεύγονται οι μεγάλες αποστάσεις μεταφοράς και άρα η αντίστοιχη κατανάλωση πόρων και οι εκπομπές καυσαερίων. – Η φιλική προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμη συσκευασία εξασφαλίζει τη βέλτιστη προστασία των ζωοτροφών και ταυτόχρονα προστατεύει το περιβάλλον. 2. Σε σύγκριση με την εκτροφή συμβατικών ζώων, η παραγωγή πρωτεΐνης εντόμων εξοικονομεί χώρο, καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια και δεν προκαλεί αέρια θερμοκηπίου. 3. Σε σύγκριση με την εκτροφή συμβατικών ζώων, η παραγωγή πρωτεΐνης εντόμων εξοικονομεί χώρο, καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια και δεν προκαλεί αέρια θερμοκηπίου.

Αν Είστε Ικανοποιημένοι, Είμαστε και Εμείς

Δεν θέλουμε να ξεχωρίζουμε από τους μεγάλους κατασκευαστές μόνο από την ποιότητα των προϊόντων μας. Πέρα από αυτό, είναι επίσης ιδιαίτερη επιθυμία μας να σας προσφέρουμε μια πρώτης τάξεως υπηρεσία.

Η Γκάμα Προϊόντων BELLFOR με μια Ματιά

Η γκάμα μας περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για την υγιεινή διατροφή του σκύλου σας. Θα βρείτε διάφορα είδη ξηρής τροφής, υγρής τροφής, λιχουδιές για σκύλους και συμπληρώματα διατροφής για διαφορετικούς σκοπούς. Παραγγείλετε με ασφάλεια BELLFOR τροφή για σκύλους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετέ τα γρήγορα στο σπίτι σας.

BELLFOR Ξηρή Τροφή Ψυχρής Έκθλιψης

Η ψυχρή έκθλιψη είναι μια ήπια, μηχανική μέθοδος επεξεργασίας, κατά την οποία τα συστατικά δεν υπόκεινται σε υψηλές θερμοκρασίες. Με τον τρόπο αυτό τα τρόφιμα διατηρούν (και ο σκύλος σας λαμβάνει) περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά που είχαν ως ωμά, πριν την επεξεργασία. Πρόκειται για την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου!

Ξηρή Τροφή BELLFOR Χωρίς Δημητριακά

Η ξηρή τροφή χωρίς δημητριακά της BELLFOR χαρακτηρίζεται από τα υψηλής ποιότητας συστατικά της και παρέχει στον τετράποδο φίλο σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Εάν δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην ήπια παραγωγή, προτείνουμε την έκδοση της ξηρής τροφής μας που παράγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης.

Ξηρή Τροφή για Σκύλους Χωρίς Γλουτένη από την BELLFOR

Με τη σειρά BELLFOR Pur, η γκάμα μας περιλαμβάνει επίσης ξηρές ζωοτροφές που περιέχουν δημητριακά. Αντί για φτηνό σιτάρι, χρησιμοποιούμε ρύζι και καλαμπόκι. Και τα δύο είναι χωρίς γλουτένη και πολύ πιο εύπεπτα για τον σκύλο σας.

Φυσική Υγρή Τροφή για Σκύλους, Χωρίς Δημητριακά

Ο σκύλος σας προτιμά την υγρή τροφή από την ξηρή τροφή; Τότε θα λατρέψει το BELLFOR Favorite Menu. Επιλεγμένα φυσικά συστατικά και πολλά φρέσκα κρέατα διασφαλίζουν ότι η υγρή τροφή όχι μόνο έχει καλή γεύση αλλά και κάνει καλό στον σκύλο σας.

Υγιεινά Μπισκότα και Σνακ για Σκύλους, Χωρίς Δημητριακά

Θα πρέπει να προσέχουμε την ποιότητα, όχι μόνο του φαγητού, αλλά και των λιχουδιών για τον σκύλο σας. Με τα μπισκότα και τα σνακ μας για σκύλους χωρίς δημητριακά, όπως αποξηραμένο κρέας ή κύβους πνεύμονα τοπικής προέλευσης, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Συμπληρώματα Διατροφής για Σκύλους

Ακόμη κι αν μια καλή τροφή για σκύλους παρέχει στον τετράποδο φίλο σας όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες πρόσθετα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να είναι χρήσιμα. Είτε για αποτοξίνωση των νεφρών, είτε για ενδυνάμωση των αρθρώσεων, είτε για μόλυνση από σκουλήκι. Τα συμπληρώματα διατροφής μας για σκύλους περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά και επομένως είναι αποτελεσματικά και εύπεπτα ταυτόχρονα.

BELLFOR – Φυσικά Καλύτερες

Έχουμε τη φιλοδοξία να παρέχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα προς όφελος του σκύλου σας. Εργαζόμαστε σκληρά καθημερινά για να το πετύχουμε αυτό και προσπαθούμε πάντα να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας περαιτέρω και να τα κάνουμε ακόμα καλύτερα. Εμπιστευτείτε εμάς και την εμπειρία μας όσον αφορά την κατάλληλη διατροφή του τετράποδου φίλου σας. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι ποια τροφή BELLFOR είναι η κατάλληλη για τον σκύλο σας, απλώς χρησιμοποιήστε τη δωρεάν διατροφική συμβουλή μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμα μόνο στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε απευθείας από τον χώρο του καταστήματος. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα BELLFOR και το φιλικό προσωπικό μας θα χαρεί να σας ενημερώσει για οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγιεινή και κατάλληλη διατροφή του σκύλου. Από υγρή και ξηρή τροφή μέχρι σνακ, μπισκότα ή συμπληρώματα διατροφής: είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει κάτι κατάλληλο για τον τετράποδο φίλο σας. Και αν το φέρετε μαζί σας απευθείας: κανένα πρόβλημα, γιατί ποιος θα μπορούσε να κρίνει καλύτερα ποια είναι η καλύτερη γεύση;! Επισκεφθείτε μας κατά τις ώρες λειτουργίας που αναφέρονται παρακάτω. Ανυπομονούμε να δούμε εσάς και το γούνινο κατοικίδιό σας!