Οι τροφές Bellfor δημιουργήθηκαν από ειδικούς στη διατροφή σκύλων με πολλή αγάπη, μέγιστη προσοχή, και σύμφωνα με την τρέχουσα επιστημονική γνώση. Έτσι, οι τροφές μας θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες όλων των κηδεμόνων σκύλων, οι οποίοι δίνουν μεγάλη αξία σε μια φυσική και υγιεινή διατροφή για το αγαπημένο τους τετράποδο.

Τέλεια Εντερική Χλωρίδα

Οι φυτικές ίνες από διαφορετικά συστατικά διεγείρουν την πέψη και επομένως είναι πολύ σημαντικές για ένα υγιές εντερικό σύστημα. Επιπλέον, τα προβιοτικά όπως οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS) παρέχουν μια εξαιρετική πηγή τροφής για τα καλά και χρήσιμα εντερικά βακτήρια (bifidobacteria). Μαζί προάγουν την πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Το FOS μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ των «καλών» και των «κακών» βακτηρίων εάν υπάρχουν πάρα πολλά «κακά» βακτήρια στον γαστρεντερικό σωλήνα.

Ζωντάνια και Λαμπερό Τρίχωμα

Το ισορροπημένο μίγμα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων σε συνδυασμό με τον βέλτιστα ανακτήσιμο χηλικό ψευδάργυρο βοηθά στην πρόληψη της τριχόπτωσης και του κνησμού και προάγει το υγιές δέρμα με ένα υπέροχο λαμπερό τρίχωμα. Αυτή η ισορροπία βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, έτσι ώστε ο σκύλος να αισθάνεται ζωτικός και γεμάτος ενέργεια.

Ιδανική Εσωτερική Προστασία

Τα φυσικά αντιοξειδωτικά με τη μορφή βιταμινών, μετάλλων και δευτερογενών φυτοχημικών ουσιών (π.χ. στον αρακά, στα κράνμπερι, στις ντομάτες και στα καρότα) μπορούν να βοηθήσουν ενάντια στις βλαβερές ελεύθερες ριζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι γνωστό ότι αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων.

Βελτιωμένη Απορρόφηση Ιχνοστοιχείων

Όσο γηραιότερος είναι ο σκύλος, τόσο μικρότερη είναι η πρόσληψη σημαντικών ιχνοστοιχείων (σίδηρος, χαλκός, ψευδάργυρος κ.λπ.). Το ιχνοστοιχείο των χηλικών ιχνοστοιχείων αποτελείται από ένα μεταλλικό ιόν το οποίο συνδυάζεται με ένα έως τρία αμινοξέα. Σε αυτόν τον συνδυασμό, μπορεί να περάσει καλύτερα από το εντερικό τοίχωμα και μπορεί να αξιοποιηθεί βέλτιστα. Εάν το μερίδιο πρόσληψης ιχνοστοιχείων είναι 30%, για τα χηλικά ιχνοστοιχεία μπορεί να είναι πάνω από 60%.