Οι συσκευασίες μας διαφέρουν από τους σάκους πολλών άλλων εταιριών.

Οι συχνά χρησιμοποιούμενοι πλαστικοί ή χάρτινοι σάκοι σκίζονται κατά τη μεταφορά, επομένως αναζητήσαμε μια πιο ανθεκτική και ταυτόχρονα φιλική προς το περιβάλλον λύση. Το αλουμίνιο αποκλείστηκε, καθώς η χρήση ενέργειας στην παραγωγή αλουμινίου είναι – κατά τη γνώμη μας – οικολογικά απαράδεκτη.

Γι’ αυτό επιλέξαμε τις ανθεκτικές στο σκίσιμο, φιλικές προς το περιβάλλον σακούλες μας. Αυτή η ανακυκλώσιμη συσκευασία ενός υλικού πληροί επίσης τις υγιεινές απαιτήσεις της συσκευασίας τροφίμων. Έτσι, τα τρόφιμα προστατεύονται με ασφάλεια από εξωτερικές επιδράσεις όπως το φως ή η υγρασία.

Επιπλέον, η τεχνολογία hotmelt που χρησιμοποιείται για το κλείσιμο των σακουλών εξασφαλίζει μια ασφαλή και σταθερή ραφή στο κάτω μέρος που αποτρέπει το σκίσιμο. Το υλικό συσκευασίας που επιλέξαμε διατηρεί καλύτερα τη νόστιμη γεύση της ξηρής τροφής μας και ο σκύλος σας μπορεί να περιμένει με ανυπομονησία το φρεσκοσφραγισμένο BELLFOR.

Χρησιμοποιούμε σκόπιμα μεγέθη συσκευασίας έως και 10 κιλά, έτσι ώστε τα προϊόντα να μπορούν να μεταφέρονται άνετα. Και εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανή ζημιά στις σακούλες τροφίμων κατά τη μεταφορά.