Πολιτική Απορρήτου

Με την πρόσβαση ή τη χρήση της ιστοσελίδας Skylakos.gr, συμφωνείτε με τους όρους αυτής της Διαδικτυακής Πολιτικής Απορρήτου, όπως περιγράφεται παρακάτω. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην έχετε πρόσβαση ή να μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.

Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Στην ενασχόλησή σας με ορισμένες δραστηριότητες σε αυτόν τον ιστότοπο, ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας, συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας μια ηλεκτρονική φόρμα. Είναι εντελώς προαιρετικό για εσάς να συμμετάσχετε σε αυτές τις δραστηριότητες. Ωστόσο, αν επιλέξετε να συμμετάσχετε σε αυτές τις δραστηριότητες, ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση αλληλογραφίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης.

Η Skylakos.gr συλλέγει αυτές τις πληροφορίες για να καταγράψει και να υποστηρίξει τη συμμετοχή σας στις δραστηριότητες που επιλέγετε. Η Skylakos.gr χρησιμοποιεί επίσης πληροφορίες που παρέχετε ως μέρος της προσπάθειάς μας να σας ενημερώνουμε για αναβαθμίσεις προϊόντων, ειδικές προσφορές και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της Skylakos.gr. Η Skylakos.gr ποτέ δεν θα πουλήσει και δεν μοιράζεται τις πληροφορίες σας με άλλες εταιρίες.